Dani Correa, a l'espera de curses

El pilot montornesenc confia iniciar el calendari al setembre en una prova a Alcover

Esports

Fotografia: Dani Correa
Fotografia: Dani Correa

Dani Correa porta ara per ara una temporada en blanc de competicions. L'actual subcampió del Campionat de Catalunya de muntanya de vehicles històrics s'havia fixat la victòria aquesta temporada, però quan havia d'estrenar curs a Alcover va arribar el confinament per la Covid- 19. 

El montornesenc ja havia fet la despesa de la llicència en la Federació Catalana d'Automobilisme, l'assegurança mèdica i el cost per la inscripció de l'escuderia. "Uns 500 euros que vaig pagar just la setmana abans del confinament fent les inscripcions, si ho arribo a saber... estem parlant amb la federació perquè si no hi ha curses, aquest import es pugui prorrogar", diu Dani Correa, que tot i això, confia que al setembre ja pugui competir: "fins a final d'any encara es podrien fer quatre o cinc curses, tenim prevista la d'Alcover el 19 de setembre... però ja veurem".

Correa, que encara segueix amb el seu Volkswagen Golf del 1989, admet que el principal problema per celebrar aquest tipus de competicions "són les possibles aglomeracions que hi ha en el recorregut dels cotxes", que compta amb molts aficionats. 

El montornesenc aquesta temporada volia doblar competicions amb el calendari d'autocròs, que ha quedat també tot ajornat. "Les proves es fan a Lleida i la situació està complicada", admet Correa, que en aquesta disciplina competeix amb un Seat Ibiza TDI de l'any 2.000 amb altres dos pilots, David Tarin, de Palau-solità i Plegamans, i Joan Sánchez, de Barcelona. 

Edicions locals