El Montornés Norte fitxa l'atacant Roberto López

L'equip montornesenc donaria la plantilla per tancada

Esports

| Víctor León

La confecció de la plantilla 2020-2021 del Montornés Norte estaria enllestida amb la incorporació del davanter Roberto López. L'atacant havia jugat la temporada passada al Vilanova del Vallès, del mateix grup 9 de la Tercera catalana que els montornesencs, tot i que el jugador va haver de superar una lesió que va truncar-li la campanya.

Amb Roberto López, segons admet l'entrenador Ángel Cobo, "la plantilla quedaria ja virtualment tancada", diu Cobo, qui afegeix: "és un jugador que dins de l'àrea té molts recursos, a més té una bona cama esquerra i és bo en el cos a cos". A més, l'entrenador admet seguir la pista d'un últim jugador però encara no s'ha pronunciat sobre el seu possible fitxatge.

Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha reestructurat algunes competicions de cara el curs 2020-2021. Pel que fa a la Tercera Catalana, s'ha suprimit la fase d'ascens, que optava el segon classificat. Així que només pujarà el campió del grup. En matèria de descensos, els dos últims classificats baixaran a la Quarta Catalana i l'antepenúltim podria descendir.

Edicions locals