El Mercat Municipal de Mollet es digitalitza per arribar als consumidors del futur

Els paradistes engeguen un nou servei de venda online que estarà actiu a partir de l'1 d'agost i distribuirà arreu del Baix Vallès

Economia

El mercat de Mollet ha decidit donar un pas endavant i adaptar-se a les noves necessitats de la clientela. Els mesos de confinament han fet accelerar la posada en marxa d'un marketplace que aglutina bona part de les parades del mercat per poder comprar online els seus productes i fer-ho a més, amb el tracte personalitzat que acostumen a donar aquests establiments de proximitat.

La plataforma de venda permet comprar tots els productes a la mateixa parada o a diverses, personalitzar la compra indicant com es vol rebre el producte (per exemple tallat o embassat d’una determinada manera) i rebre totes les comandes juntes a casa seva. L’enviament es farà, en un inici, de dimarts a dissabte, de 18 h a 20 h de la tarda, i arribarà, a banda de Mollet, a diversos municipis de la comarca, entre ells Sant Fost, Santa Maria, Martorelles, la Llagosta, Parets, Montmeló, Montornès i Lliçà.

Representants del Mercat Municipal i l’Ajuntament de Mollet van presentar aquest dilluns el nou servei de venda online que es posarà en marxa a partir de l’1 d’agost. Així, a partir d'aquesta data, qualsevol persona podrà comprar a través de la pàgina web https://mercatmollet.aprop.online els productes del mercat i rebre’ls còmodament a casa.

Una finestra al futur

“És una plataforma senzilla i intuïtiva que ens permetrà apropar-nos a nous clients, ampliar l’horari del Mercat Municipal per facilitar que les persones puguin comprar productes frescos i de qualitat i alhora adaptar el Mercat Municipal a noves tècniques de venda. Hi ha molt pocs mercats de Catalunya que tinguin una iniciativa com la que avui presentem”, va explicar Marc Coromines, president de la Junta de paradistes del Mercat Municipal de Mollet.

La plataforma ja té carregats més de 2.000 productes gairebé totes les parades del Mercat Municipal (41) que han decidit sumar-se a aquesta proposta digital: "Els i les paradistes estem molt il·lusionats amb el projecte i creiem que serà molt positiu perquè el Mercat Municipal de Mollet té molt potencial i uns productes de molt bona qualitat", afirmava la Ivet Prat, membre de la Junta de paradistes del Mercat Municipal.

Per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, amb aquesta iniciativa es posa "el mercat en el segle XXI". Monràs també va felicitar els paradistes per la seva visió de futur: "Davant la problemàtica han aixecat el cap i han vist una oportunitat", va expressar el batlle, el qual va voler recordar la tasca feta per aquests professionals durant el confinament. "Estem parlant d’un servei essencial que s’ha mantingut obert i al peu del canó en aquest període tan complicat", deia Monràs. I és que per l'alcalde molletà els paradistes durant la pandèmia "no només han fet una funció econòmica sinó també social", aproximant els productes de primera necessitat als consumidors més vulnerables.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, considera que “amb aquesta iniciativa, el que fa el mercat també és mirar cap al futur i obrir-se a nous consumidors potencials”.

Edicions locals