Cinema, havaneres i art urbà en la programació montornesenca

La segona pel·lícula de la saga d''Animales Fantásticos' protagonitza divendres el cinema a la fresca

Cultura

'Animales Fantásticos' es projecta aquest divendres
'Animales Fantásticos' es projecta aquest divendres

La programació local Montornès obert per vacances avança amb noves activitats durant els pròxims dies, després que el cap de setmana passat es pogués gaudir, entre d'altres, la 8a edició de les Nits d'Estiu a la Romana a Mons Observans.

D'altra banda, el cinema a la fresca als jardins de Can Xerracan es manté. Si divendres passat la protagonista va ser una projecció de Marvel (Capitana Marvel), aquest divendres a les 22 h es projectarà un film de Warner Bros (Animales fantásticos: los crímenes de Grindelwald). En el segon film de la saga d'Animales fantásticos, ambientat en el mateix món màgic que Harry Potter, Grindelwald ha aconseguit escapar i es proposa encapçalar una revolta dels mags pura sang per dominar el món. Dumbledore, acompanyat pel seu antic estudiant Scamander, tractarà d’evitar que compleixi el seu propòsit.

Del cinema, la programació saltarà dissabte a la 34a edició de les tradicionals Havaneres a la fresca al pati de la Lira, que dissabte a partir de les 22 h comptaran amb la cobla de Palafrugell Peix Fregit i per Ultramar.

El mateix dissabte, però a les 23 h, arribarà una nova edició de l'Urban Art Fest, que enguany s'ha hagut de reinventar i oferirà una edició en línia que serà retransmesa en directe pel canal de YouTube del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Montornès. Hi haurà entrevistes a personatges referents del món del bàsquet i del hip-hop, així com alguna sorpresa en format artístic.

Montornès obert per vacances contempla també una conversa a Ràdio Montornès amb Alba Vilchez, treballadora social del CAP, i Jose Gòmez, agent d’igualtat municipal, sota el nom de Recursos i serveis per a la gestió emocional, que serà dimecres a les 22.15 h.

Per assistir als espectacles presencials cal adquirir l'entrada gratuïta a Entràpolis.com.

Edicions locals