Clubs montornesencs reprenen l'activitat esportiva

L'Ajuntament autoritza l'ús de les instal·lacions esportives municipals

Esports

Membres de l'Atletisme Montornès entrenant
Membres de l'Atletisme Montornès entrenant | E.G.

José Luis Rodríguez Beltrán

Sense campus d'estiu però amb la possibilitat de fer entrenaments. Diversos clubs esportius del municipi han reprès l'activitat esportiva després de rebre l'autorització de l'Ajuntament de Montornès fent ús de les instal·lacions esportives però amb mesures de seguretat i higièniques per evitar la propagació de la Covid-19.

Una de les primeres entitats a recuperar els entrenaments va ser l'Atletisme Montornès, que des del passat dijous ja s'entrena a les pistes municipals. Tot i que, ara per ara, entrenen els atletes a partir de la categoria sub-12, els més petits no ho faran fins a finals d'agost.

D'entre les entitats més actives hi ha el Club Bàsquet Vila Montornès, que des de dilluns fa entrenaments amb els esportistes a El Sorralet, tot i que amb exercicis sense oposició. "Tenim un protocol propi, que va més enllà de la desinfecció de mans i material o portar mascareta, nosaltres mesurem la temperatura dels nois i fem un llistat", assegura el president del club, Xavi Espín, que n'adverteix que aquests dies sobretot "serveix per retrobar-nos per acomiadar la temporada atípica i començar a preparar i planificar equips per a la següent".

L'AE Montornès FS, també a El Sorralet, fa activitat amb la base "per recuperar sensacions perquè com a club vam creure oportú intentar fer aquest tipus d'entrenaments per als infants", diu el coordinador, José Luis Torres, qui admet que "fem una desinfecció fins i tot del calçat esportiu i no fan servir els vestidors".

Al Camp Municipal de Futbol de Les Vernedes, el CF Montornès també ha iniciat la planificació de la temporada 2020-2021 i ho ha fet "amb entrenaments amb els nostres jugadors i jugadores amb l'objectiu de preparar el nou curs", indica el president del club, Enric Gavaldà, que adverteix: "Seguim el protocol establert sanitari però nosaltres també tenim un metge de referència, per si tenim dubtes o volem fer una consulta".

A Montornès també han reprès l'activitat el Club Patí Montornès, el Club Petanca Sant Sadurní, el Club Tenis Montornès i el CD Montornés Norte.

Edicions locals