Concentració del CDR de Mollet en defensa dels nous investigats per l'Operació Judes

Els citats a declarar estan vinculats al CDR de Mollet i són veïns de Mollet i Montmeló

Societat

Concentració del CDR de Mollet en defensa dels nous investigats per l'Operació Judes
Concentració del CDR de Mollet en defensa dels nous investigats per l'Operació Judes | Montse Eras

Mollet del Vallès

El CDR de Mollet s'ha concentrat aquest dilluns al vespre davant de l'Ajuntament de Mollet per donar suport als nous investigats per l'Operació Judes. Es tracta del Rafel i l'Esther, veïns de Mollet i membres del CDR Mollet, la Queralt de Sentmenat i la Sònia, veïna de Montmeló i vinculada al CDR Mollet. Tots ells estan citats a declarar el 30 de juny, juntament amb el David i la Clara, detinguts el 23-S i posats en llibertat el mateix dia.

Durant la lectura del manifest, els concentrats han reivindicat l'absolució i l'arxivament de la causa: "Continuem demanant l’absolució de les 13 persones encausades en l’Operació Judes i l’arxivament de la causa. Defensem la construcció d’una societat radicalment democràtica, la cosa més allunyada al terrorisme".

"Facin el que facin, no aconseguiran treure’ns l'orgull d'haver compartit hores de carrer amb totes les detingudes el 23S, ni amb la resta del moviment independentista. Mantindrem el cap alt, perquè com a societat mobilitzada hem aconseguit grans coses, i creiem en la mobilització popular com a mecanisme de defensar els nostres drets", acabava el discurs en el qual han participat els tres nous investigats de Mollet i Montmeló.

A la concentració també han estat presents l'Alexis Codina i el Germinal Tomas, empresonats durant tres mesos a Soto del Real per la mateixa causa i posats en llibertat amb càrrecs i sota fiança els passats mesos de desembre i gener.

Les concentracions també s'han fet a Sabadell, Sentmenat i Folgueroles. Està previst que aquestes mobilitzacions es repeteixen el dia 30 de juny coincidint amb la data en què hauran de declarar davant l'Audiència Nacional, des dels jutjats de Mollet i Sabadell.

Edicions locals