L'Ajuntament prepara una campanya per fomentar el consum al comerç local

El consistori s'ha adherit a una plataforma per promoure la presència de les botigues del municipi a Internet

Economia

L'Ajuntament prepara una campanya per fomentar el consum al comerç local
L'Ajuntament prepara una campanya per fomentar el consum al comerç local

Davant la situació de crisi provocada per la Covid-19, l'Ajuntament de Montornès està dissenyant una campanya per promocionar el consum als comerços locals.

L'acció serà una més de les que està desenvolupant el departament municipal d'Ocupació Promoció Econòmica i Comerç, per donar suport al comerç local. En aquest sentit, i dins del paquet d'aquestes accions de promoció, l'Ajuntament s'ha adherit a la plataforma Digiemprèn per facilitar que els establiments de Montornès puguin utilitzar els serveis d'aquesta eina de dinamització comercial que impulsa la Diputació de Barcelona.

La plataforma Digiemprèn inclou serveis i formació per ajudar el comerç local a guanyar presència a Internet i entrar en el món del comerç en línia.

L'eina, creada per la Diputació de Barcelona,  ofereix informació, cursos gratuïts, miniguies i tutorials. Els continguts aborden les principals temàtiques que poden ajudar el petit comerç a entrar en el món digital i als establiments que ja hi són, a millorar el seu dia a dia i explorar noves vies.

L'adhesió de l'Ajuntament a la plataforma Digiemprèn facilita que els establiments del poble s'hi puguin donar d'alta i començar a utilitzar els serveis.

Entre les accions dutes a terme des de l'Ajuntament, recentment es publicava la Guia Restauració en acció, dedicada als establiments de cuina i restauració que tenen servei de recollida i a domicili.

Edicions locals