La restauració montornesenca apropa les seves propostes als clients

Una quinzena d'establiments participen en una guia amb les cartes i serveis que ofereixen

Economia

La restauració montornesenca apropa les seves propostes als clients
La restauració montornesenca apropa les seves propostes als clients

Una quinzena d'establiments de restauració de Montornès participen en una guia que dona a conèixer als veïns les cartes i serveis de cuina per emportar a i a domicili que s'estan fent.

El treball compta amb el suport del Departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç i vol ser una eina per apropar al veïnat els serveis d'aquests establiments que, durant la crisi sanitària de la Covid-19, han hagut de reinventar i reconvertir la seva activitat. Bona part han creat serveis de recollida a l'establiment i de lliurament a domicili amb l'objectiu de poder continuar donant servei al veïnat i, també ara amb la desescalada, a les persones que venen diàriament a treballar en empreses del municipi.

De moment, la guia compta amb els següents establiments: Aires Ibéricos, Casablanca, Global La Lira, Iuventus, La Cantonada «Un rincón de León», La Gaditana, La Grappa, Pizzeria Bella Luna, Rancho Los Gordos, Rostisseria RV, Taberna Ambigú, Tasta’m i Beu, Tens gana? i Viñallonga.

L'Ajuntament ofereix la possibilitat als establiments de participar-hi. Per contactar-hi es pot fer a través del correu dinamitzacio_comercial@montornes.cat o al telèfon 93 566 70 04. 

Edicions locals