L'Handbol Montornès ja planifica la temporada 2020-2021

El club vol reforçar la categoria infantil femenina i masculina

Esports

Equip infantil de l'Handbol Montornès.
Equip infantil de l'Handbol Montornès.

L'Handbol Montornès ha començat aquesta setmana la planificació de la temporada 2020-2021. La junta directiva s'ha reunit aquests dies per organitzar la feina de cara el pròxim curs amb l'objectiu de mantenir, o fins i tot ampliar, el centenar d'esportistes que tenen entre els vuit equips de formació. 

El club montornesenc, que fa unes temporades que es va crear, vol continuar sent una entitat formadora. "Amb tot el que està passant si mantenim equips i esportistes, ja estarà bé. Tot i que aspirem a seguir creixent", diu el president del club, Enric Molina, que vol intentar  donar continuïtat a l'infantil femení d'aquesta temporada perquè va ser el primer federat del club: "la meitat de les jugadores passen a cadet, si aconseguim unes quantes infantils i unes quantes cadets podríem tenir dos equips federats, que ja és una base sòlida per un futur fer un sènior".

De cara a l'estructura masculina, l'Handbol Montornès creu que podria tenir un infantil masculí el proper curs. "De sèniors encara no parlem perquè nosaltres volem tenir un primer equip però amb la nostra base, fins que aquesta no creixi serà complicat que tinguem. El que no farem és portar gent de fora per jugar en l'edat absoluta, volem que la gent nostra pugui fer aquests equips i cal esperar", remarca Molina. 

No es paga la segona quota

En junta directiva, el club va decidit que les famílies no paguessin la segona quota de la temporada, que compren de gener a juny no es pagui. "Entenem que la situació ja és prou complicada i el club es pot permetre fer aquest ajut a les famílies, no cobrant la segona quota. Esperem que això sigui també un incentiu perquè les famílies segueixin amb nosaltres un any més", diu el president. 

El club estudia fer un comiat per equips en les properes setmanes per tancar definitivament la temporada 2019-2020 i emplaçar el centenar d'eportistes al nou curs 2020-2021. 

 

Edicions locals