Montornès Animal recollirà residus als espais naturals pel Dia Mundial del Medi Ambient

El col·lectiu convida la ciutadania a participar en l'acció reivindicativa

Societat

Montornès Animal recollirà residus als espais naturals pel Dia Mundial del Medi Ambient
Montornès Animal recollirà residus als espais naturals pel Dia Mundial del Medi Ambient

La recentment creada associació Montornès Animal ha organitzat una jornada de neteja a l’espai públic aquest divendres 5 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. L’agrupació fa una crida a la ciutadania perquè hi participi amb les mesures de protecció corresponents.

L'entitat proposa al veïnat que utilitzi el seu passeig diari per recollir els residus abocats als espais naturals del municipi, una acció reivindicativa, a través de la qual el col·lectiu pretén posar en valor les zones verdes del territori i denunciar l’incivisme i la deixadesa d’alguns individus.

L’activitat suposarà el primer acte de l’associació, que s’ha donat a conèixer a través de les seves xarxes socials en els darrers dies.

L’agrupació convida la ciutadania a organitzar-se en petits grups d’un màxim de 10 persones per recollir plàstics, cartons i altres materials que hi ha al terra de zones com el passeig fluvial, la plana de Can Vilaró o el turó del Pedró. Per garantir el bon funcionament de la jornada, l'entitat recomana als i les participants que adoptin les mesures de protecció corresponents, com l’ús de mascaretes i guants, i que mantinguin la distància de seguretat.

Qui ho desitgi també pot posar-se en contacte amb Montornès Animal a través dels seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram per a la distribució dels grups. A més, també mitjançant les xarxes socials o el correu montornesanimal@gmail.com, les persones interessades poden publicar o enviar imatges i/o vídeos per al recull audiovisual que l’entitat editarà amb tot el material.
 

Edicions locals