Concentració en agraïment als sanitaris i als comerciants de Montornès

La plaça Pau Picasso acollirà dilluns, a les 20.30h, la convocatòria de l'A.V.V.Centre i la Comissió de jubilats i pensionistes

Societat

Concentració en agraïment als sanitaris i als comerciants de Montornès
Concentració en agraïment als sanitaris i als comerciants de Montornès

L'Associació de veïns i veïnes del centre de Montornès i la Comissió de jubilats i pensionistes del municipi organitzen el pròxim dilluns una concentració per agrair als sanitaris i als comerciants del poble la tasca feta durant l'emergència sanitària de la Covid-19. La convocatòria tindrà lloc el dilluns, 8 de juny, a les 20.30 h a la plaça Pau Picasso.

Els convocants volen donar les gràcies a tots els membres dels col·lectius de Montornès del Vallès que han estat treballant durant aquest temps: sanitaris, personal de botigues i supermercats, personal de neteja, personal del sector serveis, llars de gent gran, farmàcies, policia local..., entre d'altres.

Petició de millores per la sanitat pública

"Volem agrair la seva feina a tots els nivells i ara que tot torna a poc a poc a aquesta nova normalitat no ens hem d’oblidar del personal sanitari i de les seves reivindicacions laborals  i tampoc d’una reforma de la sanitat pública que doni una assistència adequada als seus usuaris durant ara i sempre", manifesten.

En aquest sentit, també reclamen l'obertura les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana del Centre d'Atenció Primària (CAP),  amb un servei d’urgències nocturnes.

Edicions locals