Equips de base afectats per la suspensió de les lligues

Tres equips del CF Montornès i dos de l'AE Montornès

Esports

Tres equips del futbol base del CF Montornès i dos de l'AE Montornès FS s'han vist afectats per la suspensió de les lligues, per banda de la Federació Catalana de Futbol. L'ens federatiu ha comunicat que les categories de formació no tindran ascensos i tampoc descensos, una situació que ha afectat equips de base del municipi montornesenc. 

L'ens federatiu és contundent i només s'aplicaran ascensos en cas de que hi hagi una vacant. "En el futbol i futbol sala base també es dona per finalitzada la temporada sense descensos, i es practicaran els ascensos derivats de la cobertura de vacants, pel sistema de millor coeficient, segons el criteri de territorialitat", diu el comunicat federatiu.

En futbol sala, l'AE Montornès té dos equips involucrats. Un infantil lluitava per assolir l'ascens a Primera Catalana, mentre que un aleví, estava en llocs de descens. "La Federació Catalana tenia un paper complicat. El nostre infantil anava segon i estava en llocs d'ascens, que hagués estat molt bé pujar, però al final, doncs no ha pogut ser", adverteix el directiu Alfonso Moli, que se satisfà de l'equip que no ha baixat. 

Pel que fa al primer equip, seguirà una temporada més a la Primera Catalana.

En futbol, el CF Montornès ha vist com l'infantil no podrà pujar a la Primera Catalana, tot i que un aleví un benjamí s'estalviaran el descens. "Per una part és una llàstima que no pugui pujar l'infantil; però hem mantingut dos equips de base de categoria", resumeix el coordinador del CF Montornès, Juan Pérez.

D'altra banda, el Montornés Norte, que només té el sènior masculí, continuarà un any més a la Tercera Catalana. En les categories amateurs, sí que es permet fer l'ascens. "No estem afectats, nosaltres ens hem quedat en una zona tranquil·la i ara ja podem començar a signar nous jugadors, que just tinc tres possibles fitxatges que estava pendent d'aquesta resolució de la federació", apunta el tècnic, Ángel Cobo.  

Edicions locals