L'Hospital té quatre ingressats menys que fa una setmana i, des de dissabte, cap de nou

Des de l'inici de la pandèmia, el centre ha donat l'alta a 531 malalts de la Covid-19, una dotzena des de dimecres passat

Societat

L'Hospital de Granollers manté una bona tendència pel que fa a l'afectació de la Covid-19, tot i que encara ha tingut algun ingrés i en la darrera setmana ha patit la defunció de dos malalts. Amb tot, segons fonts del centre, les dades no mostren cap repunt i fan albirar el final d'aquest brot pandèmic.

Aquest dimecres al matí l'Hospital tenia 19 persones ingressades que han donat positiu en coronavirus, la majoria de les quals ja duen dies al centre sanitari. Només dues són un nou ingrés i, des de dissabte, no se n'ha produït cap de nou. A més, l'hotel medicalitzat del polígon Ramassar ja no té cap pacient, tot i que, de moment, l'Hospital manté el dispositiu fins a confirmar la tendència a la baixa de les darreres setmanes.

Des del primer cas confirmat al març, l'Hospital de Granollers ha donat l'alta a 531 pacients, 13 dels quals aquesta darrera setmana. En canvi, el centre ha hagut de lamentar la mort de dos malalts des de la setmana passada, de manera que les defuncions acumulades per la Covid-19 al centre sumen 92 –cap més jove de 50 anys–.

D'altra banda, segons la regidora i metgessa, Mònica Ribell, l'Hospital de Granollers ha diagnosticat de coronavirus fins dilluns 634 persones, de les quals un 60% homes. La professional també explicava al consistori que, entre el 18 i el 23 de maig, hi ha hagut 5 nous casos –no tots ingressats– i s'ha detectat un petit focus ambulatori al barri de Sant Miquel.

Edicions locals