CB Vila de Montornès planifica la plantilla a la Tercera Catalana

El club renova l'entrenador Toni Martin per liderar el nou projecte

Esports

| CB Vila de Montornès

El CB Vila de Montornès es manté a la Tercera Catalana. Tot i ser cuer, el sènior masculí continua en la categoria per la suspensió dels descensos decretada per la Federació Catalana de Basquetbol. 

El conjunt montornesenc està en un procés de reconstrucció amb l'objectiu de millorar els números del curs que just acaba: 4 victòries i 16 derrotes. Tot i que la campanya 19-20 va començar amb el títol oficiós de la Copa del Vallès Oriental, va acabar amb l'equip lluitant per no descendir i amb el canvi d'entrenador.

Precisament, el projecte montornesenc compta amb l'entrenador Toni Martin, que va arribar poques setmanes abans de la suspensió de la competició. "Hem demanat a Toni que renovi i en principi ha acceptat. Comptem amb ell per fer el projecte del curs 20-212", explica el president del CB Vila de Montornès, Xavi Espin, que se satisfà de la permanència: "no era oficial però nosaltres ja feia setmanes que treballem en aquesta possibilitat. Per a nosaltres és un privilegi poder mantenir aquesta categoria i treballem per millorar de cara el curs vinent".

El responsable de l'entitat admet que ara s'està planificant la plantilla de la pròxima campanya amb la intenció que els jugadors rellevants continuïn i fer algunes incorporacions.     

Edicions locals