El PSC de Montornès dona més de mitja tona d'aliments a Càritas

Amb aquesta donació es preveu cobrir les necessitats del servei fins a finals de juny

Societat

Mossèn Oriol i el regidor socialista Juanjo Sierra durant l'entrega dels aliments aquest dimarts
Mossèn Oriol i el regidor socialista Juanjo Sierra durant l'entrega dels aliments aquest dimarts

L'increment de les atencions que es fan des del banc d'aliments de Càritas a Montornès ha fet créixer les necessitats d'abastiment. Aquest dimarts, l'agrupació local del PSC ha lliurat més de mitja tona de productes que preveuen cobrir les necessitats del servei fins a finals de juny.

En concret, el PSC ha cobert amb 5.500 kg d’aliments, les necessitats urgents que tenia el Banc d’aliments de Càritas de Montornès del Vallès per atendre les persones en situació de precarietat alimentària al municipi. Segons fonts socialistes, el servei que ofereixen les parròquies montornesenques necessitava 12 palets d’aliments fins al 30 de juny, data en què Càritas espera un enviament del Banc dels Aliments per cobrir les necessitats. Entre els productes lliurats, hi ha articles de primera necessitat com arròs, llegums, caldo, farina, sucre i llet.

Aquest ajut s’integra en les accions solidàries que el PSC està afrontant durant la crisi de la Covid-19 amb els recursos que disposa de les quotes dels militants i les aportacions dels regidors del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Montornès del Vallès. "Salvant les despeses fixes de mantenir el nostre local, estem invertint en donatius la resta dels diners que disposem per a activitat política. Quan s'acabin, que estem a punt, cercarem altres fórmules d'ajut. De moment estem tapant forats que l'Ajuntament encara no ha resolt perquè són una maquinària molt lenta", apunta Sierra.

A finals d’aquesta setmana, es procedirà al lliurament a una escola del municipi de 12 tauletes destinades a alumnes que encara no disposen d’equips per connectar-se amb els seus professors. Amb aquest lliurament el PSC haurà dotat d’un equip suficient per mantenir les seves activitats lectives per internet a 33 alumnes de Montornès del Vallès.

 

Edicions locals