Dilluns s'obren les preinscripcions per al casal d'estiu de Montornès

Inclou activitats de lleure i esportives, així com activitats relacionades amb les competències escolars

Societat

Dilluns s'obren les preinscripcions per al casal d'estiu de Montornès
Dilluns s'obren les preinscripcions per al casal d'estiu de Montornès | Aj. Montornès

Des de dilluns 25 de maig fins al dimecres 3 de juny, es poden formalitzar telemàticament les preinscripcions al casal d'estiu de Montornès, que està previst que es realitzi del 29 de juny al 7 d'agost a les escoles del municipi. Només per a casos excepcionals, en què la preinscripció telemàtica no sigui possible, es podrà fer telefònicament.

L'excepcionalitat de la crisi de la Covid-19 ha fet que enguany l'Ajuntament treballi per generar una oferta d'estiu que inclou activitats diversificades de lleure i esportives, unificades en un sol casal, i que a més incorporaran activitats educatives relacionades amb les competències escolars.

Les propostes s'adrecen a infants de P3 a 6è de primària i l'horari –una de les novetats– serà de 8.30 h a 13.30 h per permetre entrades i sortides esglaonades, garantint quatre hores efectives de casal. La dinàmica inclourà la realització d'activitats interiors i exteriors amb grups reduïts i mantenint en tot moment les mesures higièniques i de seguretat necessàries. En aquest sentit, els infants hauran de portar la mascareta posada i els grups seran de com a màxim vuit infants.

Paral·lelament a la posada en marxa del casal d'estiu, l’Ajuntament està treballant per elaborar una oferta d’activitats culturals i educatives oberta a infants i famílies. Es preveu que es puguin dur a terme en diversos punts del municipi amb l'objectiu que les famílies tinguin opcions d’oci al carrer i en entorns controlats després del confinament. En aquest cas també es tindrà molt en compte el contingut educatiu de les activitats per poder compensar parcialment el temps que els infants no han pogut anar a l’escola.

 

Edicions locals