Es reprenen les obres del centre juvenil Sputnik

Els treballs es van aturar quan es va decretar l'estat d'alarma

Societat

Es reprenen les obres del centre juvenil Sputnik
Es reprenen les obres del centre juvenil Sputnik

Després de l'aturada obligada de les obres durant l'estat d'alarma, l'avançament cap al desconfinament ha fet que s'hagin reprès alguns treballs a les obres del nou Centre Juvenil Sputnik, que es van començar el mes d'agost passat.

En concret, fonts municipals informen que dimarts de la setmana passada es van iniciar treballs d'adequació de l'exterior de l'edifici (murs i pavimentació) i es van repassar alguns elements de l'interior (portes).

Situat al carrer del Molí amb avinguda Icària, l'equipament, de dues plantes, tindrà una superfície construïda de 497,64 m² i un espai exterior. A la planta baixa s'hi ubicarà un Punt Jove, una sala per a les entitats juvenils i un bar amb un escenari. Pel que fa a la planta primera, hi haurà un espai de trobada per als joves més adolescents, que comptarà amb un projecte educatiu. També inclourà una aula d'estudi i una altra per fer-hi tallers.

El model constructiu, amb un pressupost de 797.998,99 €, aposta per les anomenades Passive House, edificis amb una alta eficiència energètica. L'empresa adjudicatària de l'obra és una UTE integrada per Mother Ship 2015, SL i Exnova Rehabilitació i Restauració, SL.

Edicions locals