Ángel Cobo, un entrenador veterà amb 28 anys

El tècnic renova amb el CD Montornés Norte i complirà la seva sisena temporada

Esports

Ángel Cobo, un entrenador veterà amb 28 anys
Ángel Cobo, un entrenador veterà amb 28 anys

Ángel Cobo, de Montornès i amb 28 anys, va camí de la seva sisena temporada com a entrenador del primer equip del CD Montornés. Tot i la seva joventut, Cobo és un referent a l'entitat montornesenca, havent-se format al seu futbol base i jugat amb el primer equip. 

 

L'entrenador ha viscut una campanya atípica i que ha acabat amb la suspensió del curs per la Covid-19. Aquesta era la segona campanya a la Tercera Catalana i ocupava llocs capdavanters, concretament el 10è, amb 34 punts i un partit pendent del grup 9. "L'any passat vam salvar la categoria en l'últim partit, aquest any hem anat més amunt en la classificació i el curs vinent volem quedar entre els cinc primers del grup", admet Cobo, que està satisfet de renovar "pel club de la meva vida, estic molt content de renovar perquè tinc el suport de la directiva i dels jugadors". 

Tot i la seva joventut, Cobo ja ha celebrat un ascens fa dues temporades, de Quarta a Tercera. "Cada any anem a més", explica el tècnic, que recorda com encara avui dia el confonen amb un jugador de camp: "Tinc el porter de 40 anys, que es pensen que ell és l'entrenador... em veuen més jove i pensen que sóc un jugador de camp. Quan vaig agafar l'equip amb 23 anys hem passava més sovint", riu Cobo, que té ja sis temporades a les seves espatlles

Per a la pròxima temporada teòricament l'equip estarà a la Tercera Catalana i el tècnic confia en la seva plantilla. La gran majoria continuen en el projecte i preveu incorporar quatre o cinc jugadors.

Edicions locals