El CF Montornès té nou escut

El nou símbol de l'entitat ara és rodó, afegeix la data de la seva fundació i treu la corona

Esports

El CF Montornès té nou escut
El CF Montornès té nou escut

El CF Montornès ha canviat el seu escut "per modernitzar-lo", explica el seu president, Enric Gavaldà. El nou símbol del club de futbol montornesenc modifica la seva figura per una de rodona, incorpora la bandera del municipi i l'any de la seva fundació -el 1941- i treu la corona. 

El nou escut és un disseny de la junta directiva de Galvaldà. El principal canvi és la forma rodona i que ja no té la corona. "Hem volgut adaptar l'escut. El que teníem era ja antic i aquest, per exemple, incorpora els colors del municipi perquè cal recordar que som el club del poble. Hem modernitzat el castell i hem incorporat l'any de la nostra fundació", indica el president.

El nou escut manté les sigles del municipi i el llaç, que representa la unió del club amb la localitat montornesenca. 

El nou escut es podrà veure per les xarxes socials i els comunicats de l'entitat. El club encara ha d'enviar-ho a la Federació Catalana de Futbol. Pel que fa a l'equipació de la temporada 2020-2021 encara no es podrà veure perquè la directiva vol seguir amb la roba d'aquesta temporada. "La roba ens va arribar amb la temporada ja començada i gairebé no l'hem fet servir. Així que per al curs vinent, mantindrem aquesta equipació amb l'escut antic. Creiem que no és el moment per fer una nova despesa econòmica pel material", explica Enric Gavaldà. 

Edicions locals