Henkel lliura 50.000 productes d'higiene personal a Creu Roja

També els ha donat 40.000 litres de lleixiu, dins del seu programa de solidaritat engegat per combatre els efectes del coronavirus

Economia

L'empresa Henkel Ibérica –que té dues de les seves plantes a Montornès– ha posat en marxa un programa de solidaritat per donar suport a treballadors, clients i comunitats davant dels efectes de la Covid-19.

Concretament, Henkel Ibérica ja ha donat més de 40.000 litres de lleixiu i 50.000 productes d'higiene personal (gels, xampús i dentrífrics) a Creu Roja.

"Amb aquesta iniciativa, Henkel i Creu Roja amplien la seva col·laboració. L'objectiu és poder ajudar junts a col·lectius desfavorits amb productes de neteja i higiene que són bàsics per a les famílies", comenta Griselda Serra, Directora de Recursos Humanos de Henkel Ibérica.

A més, Henkel ha lliurat 60.000 guants a l'Hospital Universitari de Guadalajara i 20.000 guantes a clients de la distribució per al personal de caixa i reposició d'hipermercats i supermercats.

L'empresa alemanya també ha anunciat que donarà dos milions d'euros  a diferents fons i organitzacions per ajudar a combatre la pandèmia; i que donarà 5 milions d'unitats de productes d'higiene personal i de la llar arreu del món –desinfectants per a les mans, sabons i equips de protecció, detergents, desinfectants i altres productes de neteja per a la llar–.

Per últim, aquest programa de donacions solidàries inclou una altra novetat. Henkel ha modificat la seva producció en algunes plantes per produir desinfectants amb l'objectiu de donar-ne 50.000 litres en els pròxims dies.

Les plantes montornesenques de Henkel, però, no han canviat la seva producció per fer els desinfectants perquè, segons apunten des de l'empresa, "a Montornès s'està treballant al 100% amb la producció que ja es feia fins ara, que són serveis de primera necessitat".

Edicions locals