El CEM Les Vernedes publica vídeos amb consells i exercicis per fer a casa

Ja hi ha una primera sessió amb consells per una bona hidratació

Esports

El CEM Les Vernedes publica vídeos amb consells i exercicis per fer a casa
El CEM Les Vernedes publica vídeos amb consells i exercicis per fer a casa

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ha estrenat una sèrie de vídeos amb consells i indicacions per mantenir-se en forma a casa. Les sessions han estat realitzades pels monitors i monitores del complex municipal i es poden veure a la pàgina web de Les Vernedes

El primer dels vídeos publicats tracta sobre la hidratació, que imparteix el monitor Ernesto Álvarez. Posteriorment, s'oferiran exercicis o estiraments per fer a casa, consells sobre l'alimentació, entre altres.   

Des de l'inici del confinament, el CEM Les Vernedes ha cercat fórmules per mantenir el contacte no només amb els seus  abonats i abonades, sinó també amb la ciutadania en general, oferint-los alternatives i recursos per mantenir-se en forma sense sortir de casa.

Paral·lelament, l'equipament treballa per oferir noves propostes per als seus abonats i abonades que es puguin afegir a les ja existents. Actualment hi ha recursos a través de les plataformes Aplifit, Les Mills i Trainingym -només per abonats-. 

D'acord amb les mesures econòmiques i fiscals extraordinàries establertes pel govern local arran de la crisi de la COVID-19, l'Ajuntament no ha passat a cobrament els rebuts de març ni passarà els següents fins que es reprenguin les activitats presencials als equipaments.

Edicions locals