La Policia Local sanciona 14 conductors i 96 vianants per incomplir les mesures de l'estat d'alarma

El cos policial de Montornès també ha denunciat dos comerços

Societat

La Policia Local sanciona 14 conductors i 96 vianants per incomplir les mesures de l'estat d'alarma
La Policia Local sanciona 14 conductors i 96 vianants per incomplir les mesures de l'estat d'alarma | Ajuntament Montornès

La Policia Local de Montornès ha sancionat 14 conductors i 96 vianants per incomplir les restriccions de moviment de l'estat l'alarma. També s'ha aixecat acta de denúncia a dos comerços i s'ha fet l'advertiment a dues empreses per a la implementació de més mesures de seguretat.

La Policia Local està realitzant diàriament dispositius de seguretat, fixos i mòbils, a l'espai públic per assegurar el compliment de l'estat d'alerta decretat per l'emergència de la COVID-19. La vigilància s’adapta en funció dels llocs o les franges horàries que es detecten com a més concorregudes, com va ser el cas, la setmana passada, de les entitats financeres a causa del pagament de les pensions. Fins divendres, el cos de seguretat local havia fet 361 identificacions. 

En un altre ordre de coses, la Policia Local va participar dimecres passat, juntament amb altres policies locals, Protecció Civil i el SEM, en la trobada a l'Hospital General de Granollers per agrair la tasca dels sanitaris en la crisi provocada pel coronavirus. 

Edicions locals