L'Ajuntament prorrogarà el cobrament dels rebuts fins que es restableixi l'activitat

Montornès també amplia el termini per pagar impostos

Societat, Economia

L'Ajuntament prorrogarà el cobrament dels rebuts fins que es restableixi l'activitat
L'Ajuntament prorrogarà el cobrament dels rebuts fins que es restableixi l'activitat | Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament de Montornès no cobrarà els rebuts de març dels serveis que es presten als equipaments municipals ni els següents fins que es restableixin les activitats. També s'ampliarà el termini per al pagament d'impostos, i es retornarà la part proporcional de les taxes ja pagades pels serveis que s'han hagut de suspendre temporalment.
 

En concret, en el cas de la Llar d’infants El Lledoner, es liquidaran només els dies dels serveis prestats. També es farà la devolució proporcional de les taxes ja cobrades pels serveis que s'han hagut de suspendre com l'ocupació de la via pública de les terrasses dels bars o la recollida de residus a empreses.

Per altra banda, s'ha aprovat una pròrroga del termini de cobrament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica domiciliats i no domiciliats, fins al 2 de juny de 2020.

Mentre que el cobrament de les quotes corresponents als serveis prestats els mesos de gener i febrer del CEM Les Vernedes, de la llar d'infants el Lledoner, de l'Escola de música, dansa i teatre, dels serveis de joventut i infància de la Peixera, Pintor Mir i Masferrer i dels tallers del casal cultural es prorroguen fins al 20 de maig.

També s'amplia el termini de cobrament fins al 20 de maig de la taxa de mercat municipal domiciliada, mentre que la no domiciliada s'allarga fins al 2 de juny. Ambdós casos, es procedirà a la devolució de l'import corresponent als dies que l'Ajuntament ha suspès la prestació d'aquest servei al municipi. 

L'Ajuntament de Montornès també treballa un nou paquet de mesures socials per reforçar les que ja s'estan duent a terme i seguir donant resposta a les necessitats de les famílies que ho necessitin, amb l'objectiu que ningú quedi enrere.

 

Edicions locals