Policies, Bombers, Protecció Civil i Mossos fan sonar les sirenes per homenatjar el personal sanitari

La Policia Local de Granollers ha organitzat la trobada davant de l'Hospital, coincidint amb l'aplaudiment de la ciutadania

Societat

Policies, Bombers, Protecció Civil i Mossos fan sonar les sirenes per homenatjar el personal sanitari
Policies, Bombers, Protecció Civil i Mossos fan sonar les sirenes per homenatjar el personal sanitari | Hospital de Granollers

Aquest vespre, a les 20 h, i davant l’Hospital General de Granollers diversos vehicles de serveis de seguretat i emergències han fet sonar les sirenes, tot coincidint amb els aplaudiments que la ciutadania dedica als professionals sanitaris que treballen per fer front a la crisi de la Covid-19.

Cada dia a les 8 de la tarda s’escolten als carrers de la ciutat, des dels balcons i finestres de les cases els aplaudiments a la gran tasca sanitària que porten a terme els professionals del món sanitari. Avui s'hi han sumat també policies locals, protecció civil, mossos d’esquadra, ambulàncies i els bombers que fan costat als sanitaris dels centres hospitalaris.

Organitzat per la Policia Local de Granollers, cotxes de policies de diversos municipis com Canovelles, les Franqueses, la Roca i Lliçà d’Amunt, Bombers, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra s'han dirigit a l’Hospital General de Granollers després de sortir a les 19.50 h de l’avinguda Europa i passar per c. Roger de Flor, c. Torres i Bages, c. Girona, c. Vinyamata i passeig de la Muntanya.

 

 

Edicions locals