Dones amb talent presenta el seu projecte per apoderar col·lectivament les dones del municipi

El pròxim 20 d'octubre organitza la seva primera trobada oberta de dones al Casal de Cultura

Societat, Economia

Dones amb talent presenta el seu projecte per apoderar col·lectivament a les dones del municipi.
Dones amb talent presenta el seu projecte per apoderar col·lectivament a les dones del municipi. | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

La Fira de l'economia social i solidària va comptar ahir amb la presentació en societat de l'experiència formativa i del projecte del grup Dones amb Talent que ajudarà a l'apoderament col·lectiu de les dones a Montornès. Un projecte per donar suport a dones amb pocs o caps ingressos econòmics i que ha de servir com a plataforma per trobar oportunitats d'ocupació.

Dones amb talent neix d'un projecte de formació en emprenedoria social i feminista i amb la necessitat d'ajudar les dones en la seva autorealització i inclusió social i laboral promovent activitats que ajudin a millorar la seva vida.

Pepi Garcia membre de Dones amb Talent va ser una de les encarregades de presentar el projecte. Garcia  remarcava la visió de creixement progressiu i de voler arribar a obtenir un "reconeixement social i ser un referent inspirador", manifestava.

El grup que formen Dones amb Talent ha realitzat una formació en economia feminista que les ha permès crear aquest projecte, que esperen pugui ajudar a cobrir la necessitat del municipi en buscar nous talents i valors per donar més oportunitats laborals a les dones. 

La xerrada també va comptar amb la participació de Guernica Facundo de LabCoop i Joana Conill de la cooperativa Etcèteres per presentar el projecte i parlar i debatre al voltant de l'economia feminista.

Conill destacava que una de les intencions del projecte era donar molta importància al fet de ser dones, i que ho han volgut tenir molt en compte per poder ensenyar a trencar amb la discriminació que viuen al mercat laboral.

El pròxim 20 d'octubre Dones amb Talent realitzarà la seva primera trobada amb dones del municipi, que han anomenat "Esencia de mujer", on volen potenciar l'apoderament dels sentiments. Serà al Casal de Cultura a les 11 h.

Edicions locals