Eli Gordón és cinquena classificada a la cursa de muntanya Sky Pirineu

La montornesenca participa en una de les proves més dures de la prestigiosa Ultra Pirineu, al Parc Natural del Cadí Moixeró

Esports

Eli Gordón és cinquena classificada a la cursa de muntanya Sky Pirineu
Eli Gordón és cinquena classificada a la cursa de muntanya Sky Pirineu | Albert Jorquera / Ultra Pirineu 2019

La montornesenca Eli Gordón va acabar cinquena classificada a l'Sky Pirineu, que va tenir lloc el cap de setmana al Parc Natural del Cadí Moixeró. L'atleta de muntanya, vinculada amb l'equip Salomon, va participar amb èxit en la tercera cursa més dura de l'Ultra Pirineu amb 36 km i 2.600 metres de desnivell positiu. 


 

Eli Gordón va ser cinquena de l'Sky Pirineu amb un temps de 4 hores, 17 minuts i 35 segons, quedant a 15 minuts i 51 segons de la guanyadora, Ainhoa Sanz. "Tornar així i no sentir-me esgotada des del primer quilòmetre és un goig", ha dit en un missatge per xarxes socials la montornesenca i admet que ara només pensa en la pròxima temporada després de superar un any complicat marcat per les lesions. Gordón es va quedar a poc més de tres minuts del tercer lloc, de Gisela Carrión.

D'altra banda, la montornesenca aquesta temporada ha acabat la 12a classificada del calendari internacional de les Golden Trail Series amb un total de 188 punts després de participar a quatre de les sis curses. Els problemes físics han passat factura a l'atleta de Salomon, que així i tot ha quedat a 100 punts de la primera classificada, la suïssa Judith Wyder. 

Edicions locals