Comencen les obres per ampliar la vorera a la confluència d'Onze de Setembre amb carrer de l'Estrella

Els treballs, que duraran unes tres setmanes, comportaran l'eliminació del cautxú de la parada d'autobús

Societat

Comencen les obres per ampliar la vorera a la confluència d'Onze de Setembre amb carrer de l'Estrella
Comencen les obres per ampliar la vorera a la confluència d'Onze de Setembre amb carrer de l'Estrella | FOTO: Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament ha començat aquesta setmana les obres d'ampliació de la vorera de l’avinguda de l'Onze de Setembre amb el carrer de l'Estrella, que comportaran l'eliminació del cautxú de la parada de bus.

També s'hi reubicaran els contenidors de matèria orgànica i rebuig de l'illa del carrer de l'Estrella. Mentre durin els treballs la parada d'autobús estarà ubicada a la plaça de la República, al davant de Can Saurina.

Així doncs, un cop acabades les obres –que es preveu tinguin una durada de tres setmanes– la vorera quedarà arrenglerada amb el vial. També s'hi reubicaran els contenidors de matèria orgànica i rebuig de l'illa del carrer de l'Estrella. En concret s'hi ubicaran dos contenidors de rebuig i un de matèria orgànica, mentre que al carrer de l'Estrella es mantindran els de recollida de paper i cartó, envasos, i vidre.

Durant el temps d'obres, que no han d'afectar la circulació de vehicles, la parada d'autobús es traslladarà a 15 metres  de l'actual: a la plaça de la República, al davant de Can Saurina.

 

Edicions locals