Més de 450 còpies venudes en tres mesos de P53, la nova novel·la del montornesenc Miguel Ángel Lopezosa

Aquest divendres 4 d'octubre la presenta a la Biblioteca Municipal de Montornès a les 18.30 h

Cultura

Més de 450 còpies venudes en tres mesos de P53, la nova novel·la del montornesenc Miguel Ángel Lopezosa
Més de 450 còpies venudes en tres mesos de P53, la nova novel·la del montornesenc Miguel Ángel Lopezosa | Miquel Angel Lopezosa

Montornès del VallèsFerran Figueras

Aquest divendres a partir de les 18.30 l'escriptor montornesenc Miguel Ángel Lopezosa presenta a la Biblioteca Municipal la seva nova novel·la "P53". Un thriller mèdic ambientat a Barcelona on una investigació mèdica contra el càncer destapa una conspiració criminal. Des de la seva publicació fa tres mesos ha venut més de 450 còpies.

Lopezosa a més, està a l'espera de saber si està dins dels finalistes dels Premis Literaris d'Amazon, on ha presentat aquesta novel·la. Amb el premi veuria traduïda la seva obra a diferents idiomes, una retribució econòmica i una campanya de promoció a escala espanyola i mundial, alhora podria ser objecte també d'una nova sèrie de televisió per Amazon Prime Video.

Lopezosa explica que segons les enquestes entre els lectors d'Amazon pot optar a ser finalista, "l'objectiu ja està cobert, que era augmentar la visibilitat, la novel·la està agradant molt, les vendes estan sent espectaculars per un autor com jo, quasi desconegut i a partir d'aquí si sóc finalista, ja serà un somni fet realitat", apunta l'autor.

Fa tres mesos que Lopezosa va treure al mercat, a través de la plataforma d'auto publicació d'Amazon, la seva nova novel·la, la tercera ja i està molt content, ja que ha superat les seves expectatives de vendes. "Porto més de 450 novel·les venudes en aquests tres mesos des de la publicació i quant a vendes no puc demanar més la veritat", explica Lopezosa.

A més, en aquest temps ha obtingut un total de 85 ressenyes, de les quals ha obtingut una mitjana d'un 4,6 sobre 5, "la crítica està sent molt generosa i està agradant moltíssim la novel·la entre tots els lectors", subratlla.

Edicions locals