L'espectacle de Guillem Albà & La Marabunta inaugura el nou teatre

Serà el diumenge 6 d'octubre a les 18.30 h i de forma gratuïta amb reserva d'entrades

Cultura

L'espectacle de Guillem Albà & La Marabunta inaugura el nou teatre.
L'espectacle de Guillem Albà & La Marabunta inaugura el nou teatre. | Guillem Albà & Marabunta

Montornès del Vallès

El nou teatre Margardia Xirgu acollirà diumenge 6 d'octubre (18.30 h) el seu primer espectacle amb Guillem Albà & La Marabunta.  Es tracta d'un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe – amb cançons pròpies – i amb una lluita constant dels personatges. "Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso", assegura la companyia.
 

Tot plegat s'entrellaçarà amb gags absurds i números de cabaret. Els espectadors podran gaudir de la bogeria experta d'un jove clown a punt d'explotar, Guillem Albà. "El nostre líder té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui, serà millor que no us cordeu els cinturons", el defineixen els seus companys. Es tracta d'una actuació on grans i petits gaudiran, i fins i tot cantaran i hi participaran. És "l'espectacle total".

L'entrada és gratuïta i l'Ajuntament ha reservat una gran part de l'aforament al veïnat de Montornès. Les persones empadronades al poble que hi vulgui anar, han de recollir les entrades pel Casal de Cultura de dilluns a divendres de 15.30 a 20. 30 h.


Dissabte visites dinamitzades


El dia abans de l'estrena del teatre, dissabte 5 d'octubre, s'han programat visites dinamitzades per conèixer el nou teatre Margardia Xirgu; la platea, l'espai escènic, els camerinos i les dues sales polivalents. N'hi haurà cada 15 minuts en grups de fins a 25 persones. Les entrades s'han de reservar a través del portal entrades.montornes.cat.

Edicions locals