L'Ajuntament de Montornès licita les reformes de quatre habitatges destinats a lloguer social

Els habitatges estan situats a Montornès Nord i formen part d'edificis plurifamiliars

Societat

FOTO: Ajuntament de Montornès
FOTO: Ajuntament de Montornès | Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

L'Ajuntament continua amb la seva política d'ampliar el parc públic d'habitatge i ha tret a concurs públic la reforma de quatre pisos situats a Montornès Nord per destinar-los a lloguer social. L'import estimat de la licitació del contracte per rehabilitar els pisos és de 176.451,90 € i un cop comencin les obres, aquestes tindran una durada de tres mesos.

La rehabilitació d'aquests pisos correspon al paquet d'habitatge que l'Ajuntament va anunciar a principis d'any que adquiriria i que es traduïa en cinc nous pisos: quatre per a joves i el cinquè que el consistori reservaria per a adaptar-lo per a gent gran.

El projecte per crear el parc d'habitatge de titularitat municipal va veure la llum el 2017 amb l'adquisició per part de l'Ajuntament de sis pisos a Montornès Nord. Cinc d'ells van ser per a joves d'entre 18 i 35 anys, amb contractes de lloguer d'una durada de 3 anys, prorrogables any a any a un màxim de 3 anys més.

En aquell cas, la rehabilitació dels pisos es va fer amb plans d'ocupació. En canvi, la reforma prevista en els quatre nous pisos que sortiran a lloguer social es farà a través d'una empresa externa i per concurs públic, una mesura que, segons explicava en el seu moment el regidor d'Habitatge, Jordi Delgado, ha de permetre "reduir el temps d'execució i que el procés sigui més ràpid".

Edicions locals