La Biblioteca obre temporada amb tertúlies, tallers i xerrades

Des d'aquesta setmana ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a totes les activitats d'octubre

Cultura

La Biblioteca obre temporada amb tertúlies, tallers i xerrades
La Biblioteca obre temporada amb tertúlies, tallers i xerrades | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

La nova temporada de la Biblioteca arrenca motors amb noves activitats, clubs de lectura per a infants, joves i adults, tertúlies o tallers de lectura en són alguns dels exemples. Destaquen els Bibliolabs on es farà un taller de Tecnoalimentació per fer esferificacions i també la presentació de la novel·la del montornesenc Miguel Ángel Lopezosa, P53.

Aquesta setmana estan obertes les inscripcions per apuntar-se a totes les activitats del mes d'octubre.  Per exemple hi ha l'opció d'un taller de costura per compartir l'afició de cosir, fer ganxet o mitja, realitzat a càrrec de voluntàries.

De les tertúlies literàries destaca una sobre poesia el divendres 25 d'octubre, amb el llibre 50 poetes de la terra, un recull de poemes catalans amb l'objectiu de recollir fons per a l'ONG Open Arms. Es farà, a més, un recital de poesia. També hi haurà una tertúlia literària amb perspectiva de gènere.

Conxa Morello serà l'encarregada de dirigir la xerrada sobre les experiències al voltant del llibre Mujeres que corren con lobos de la psicoanalista Clarissa Pinkola Estés.

Com és habitual hi haurà les tradicionals converses i pràctiques d'idiomes, d'alemany, anglès, francès i català. Un taller de contes per cuidar el planeta o hores de lectura per als més menuts, de 0 a 3 anys.

Una de les novetats també és una tertúlia de memòria històrica sobre el Montornès d'abans, a càrrec de Sergio Arévalo, historiador local.

Edicions locals