La Policia Municipal registra una desena de baralles durant la festa major

Els serveis per aquests incidents s'han reduït a la meitat respecte a l'any passat

Societat

La Policia Municipal registra una desena de baralles durant la festa major
La Policia Municipal registra una desena de baralles durant la festa major | FOTO: Ajuntament de Montornès

La Policia Local va comptabilitzar durant els dies de festa major una desena de baralles, una quantitat que representa la meitat de les que es van registrar l'any passat.

L'Ajuntament ha fet públics els indicadors d'actuacions que la Policia Local ha dut a terme durant els dies de les festes. Segons les dades facilitades, el cos ha realitzat 94 serveis planificats, un 23% més que l’any anterior. S’han reduït a la meitat els serveis per baralles (de 22 a 10) i s’han rebut menys queixes per sorolls i consum d’alcohol a la via pública. Concretament de 22 requeriments rebuts l’any 2018, aquest 2019 només s’ha requerit la Policia Local en quatre ocasions per sorolls. Fonts municipals que aquestes són "unes dades especialment significatives donada la gran afluència de públic i l’elevada participació durant tots els actes de la festa major".

Evitar ocupacions

D'altra banda, dimecres la Policia Local va evitar l'ocupació d'un habitatge al carrer del 9 d'Abril. El propietari de l’immoble va formular la denúncia i una veïna de l’escala va testimoniar que feia menys de 24 hores que s’havia produït l’ocupació, per la qual cosa l'intrús va poder ser desallotjat. Un cas similar es va poder resoldre el passat 4 de setembre. 

Edicions locals