El CB Vila de Montornès s'imposa a la Copa Vallès Oriental de bàsquet

Durant tres caps de setmana es va disputar la copa vallesana que enguany celebrava la seva sisena edició

Esports

El CB Vila de Montornès s'imposa a la Copa Vallès Oriental de bàsquet
El CB Vila de Montornès s'imposa a la Copa Vallès Oriental de bàsquet | CB Vila de Montornès

El CB Vila de Montornès ha guanyat la 6a edició de la Copa Vallès Oriental Bàsquet, que va disputar-se durant tres caps de setmana entre els pavellons de Montornès, Canovelles, Llinars i Cardedeu. El conjunt montornesenc va ser el millor d'una lligueta de cinc equips, que militen a la Tercera Catalana. 

L'última jornada de la Copa Vallès Oriental va tenir lloc a Montornès ahir diumenge i el Vila de Montornès va poder celebrar el títol davant la seva afició. Això sí, els montornesencs van perdre l'últim partit contra el Llinars i va acabar amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota, empatat amb Llinars però amb millor bàsquet average. El tercer classificat va ser Canovelles (2 victòries i 2 derrotes); quart la Garriga (1 victòria i 3 derrotes) i cinquè Cardedeu (1 victòria i 3 derrotes). 

El Vila de Montornès va mostrar-se com un equip segur amb la batuta del seu nou entrenador, Adrià Ortiz. A més, el sènior masculí ha fitxat tres jugadors i ha pujat dos del sènior B. "Les sensacions ara per ara són prou bones. La plantilla està del tot renovada i confiem completar una temporada competitiva", explica un dels responsables de la direcció esportiva, Manel Sánchez. 

El Vila de Montornès milita al grup 7 de la Tercera Catalana i el pròxim cap de setmana havia de debutar a la primera jornada contra el Bàsquet Alella, que finalment ha ajornat el duel fins al 9 d'octubre. El primer partit oficial del club montornesenc serà el 6 d'octubre a la pista del Bàsquet Neus. 

 

Edicions locals