L'Handbol Montornès presentarà una setantena d'esportistes

L'acte de presetació tindrà lloc demà dissabte al pavelló El Sorralet

Esports

Enric Molina, president del CH Montornès
Enric Molina, president del CH Montornès

El Club Handbol Montornès segueix en creixement en el nombre de jugadors i jugadores i en la seva tercera temporada ja arriba a la setantena d'esportistes. L'entitat celebrarà demà dissabte l'acte de presentació dels vuit equips de la temporada 2019-2020 a la pista d'El Sorralet, de 10 a 13 h.

El club montornesenc ha crescut en dos equips més respecte a la temporada passada amb un tercer benjamí i un segon aleví. "Ja hem començat els entrenaments i les competicions però encara hi ha places disponibles per jugar amb nosaltres. De fet, estem a pocs nens de fer un nou aleví masculí i un infantil masculí", admet el president del CH Montornès, Enric Molina, que es mostra satisfet de la bona acollida del club a Montornès: "volem que els infants s'ho passin bé i aprenguin  a ser esportistes amb una disciplina plena de valors".

El club presentarà demà dissabte a partir de les 10 hores una escoleta, un prebenjamí, tres benjamins, dos alevins i un infantil femení. "De tots els equips tenim dos que són totalment femenins, un benjamí femení i l'infantil", apunta Molina, que està convençut que la línia del club ha de ser tenir categories masculines i femenines.

L'acte de presentació constarà de partits contra conjunts d'altres entitats. Fins ara estan confirmats equips de Parets i Malgrat.

Edicions locals