Cap denúncia per agressió al Punt Lila de la Festa Major

Una gran afluència de gent va passar pel punt d'informació sobre violències sexuals i masclistes habilitat a la zona de concerts

Societat

El Punt Lila durant la Festa Major. I Ajuntament de Montornès
El Punt Lila durant la Festa Major. I Ajuntament de Montornès

Montornès del VallèsFerran Figueras

El Punt Lila ha finalitzat la festa major amb bones notícies perquè no ha hagut d'atendre cap denúncia per agressió.

El punt,  habilitat des de les 23 a les 3 h les nits del divendres i el dissabte, donava "informació sobre violències sexuals i masclistes i era també un punt de referència en cas d'alguna agressió", apunten des del Departament d'Igualtat, des d'on valoren molt positivament tota l'activitat que s'ha generat.

Persones a títol individual i entitats que formen la Taula d'Igualtat van ser les encarregades de donar informació en el Punt Lila. A més també donaven tota mena d'informació sobre els diferents serveis del Departament d'Igualtat, com el d'atenció a les dones o de campanyes que hi ha durant tot l'any.

També entre les activitats musicals, es va emetre una falca radiofònica de Ràdio Montornès sobre la campanya No és No i el Punt Lila, que, a més, va treballar conjuntament amb el servei de prevenció de drogues i addiccions, el Crític, per ampliar a més àmbits la informació que es podia donar en el marc de les jornades festives.

Edicions locals