La formació Oques grasses, caps de cartell musicals

Orquestres tradicionals com la Maravella i la Rosaleda conviuen amb formacions locals i grups de versions durant la festa

Cultura

'Fans del sol' és el nom de l'últim disc d'Oques Grasses que es podrà sentir divendres a la zona de concerts
'Fans del sol' és el nom de l'últim disc d'Oques Grasses que es podrà sentir divendres a la zona de concerts

El grup Oques Grasses serà el cap de cartell musical d'aquesta festa major. El grup osonenc que ha estat girant per diverses poblacions catalanes durant aquest estiu arriba a Montornès per seguir presentant el seu darrer disc Fans del Sol amb cançons tan ballables i exitoses com In the Night. Actuaran divendres a la 1.30 h a la zona dels concerts.

Però també hi haurà lloc per al talent local, els montornesencs Gürtel Club sortits de Can Masferrer seran els teloners d'Oques Grasses. Gürtel Club portarà el seu punk-rock inconformista a la mitjanit a la zona de concerts. Tancarà la nit de divendres el Dj local Wateke que farà ballar a tothom amb tots els èxits d'ara i sempre.

Dissabte, per entrar en calor, el grup Tapeo Sound System farà ballar tothom un any més a la Fontapa, a les 16 h a la cantonada entre el carrer Palau d'Ametlla i el carrer de l'Estrella.

La nit de dissabte oferirà opcions per a tots els públics, a les 00 h començarà el Ball de nit a la Carpa Polivalent El Sorralet amb l'Orquestra Rosaleda. A la mateixa hora, però a la zona de concerts, hi actuarà una altra banda local i també sortida de Can Masferrer, Lost Inside, que enguany celebra el seu 15è aniversari. El grup caminarà entre el rock alternatiu i el post-hardcore. Un cop acabin serà l'hora del grup de versions Loca Histeria i finalitzarà la nit amb els Djs montornesencs Alain i Rubèn.

Diumenge, el grup Milhombres actuarà en un concert de sobretaula (16 h) a la plaça Pau Picasso i la tarda continuarà amb el concert familiar amb el grup d'animació infantil Xiula (18 h) també a la Pau Picasso. I com a plat estrella i per partida doble diumenge actuarà la famosa Orquestra Maravella, a les 19 h i a les 22.30 h a la Carpa Polivalent El Sorralet.

La festa major més musical acabarà amb el Pere Anton Open Festival on hi haurà una actuació en format batalla de Dj's entre El Wateke i els Dj's Alain i Rubèn.

Edicions locals