Robert Cuesta afronta el repte europeu femení del BM Granollers

El montornesenc va dirigir fa uns dies un partit d'handbol del KH-7 BMG al Pavelló El Sorralet

Esports

Robert Cuesta afronta el repte europeu femení del BM Granollers
Robert Cuesta afronta el repte europeu femení del BM Granollers

Es diu que ningú és profeta a la seva terra, però això no passa per a Robert Cuesta. Fa tan sols una setmana, el montornesenc va arribar al pavelló El Sorralet caminant per disputar un partit mai vist del màxim nivell de l'handbol femení a Montornès. L'equip que entrena el de Montornès, el KH-7 BM Granollers, va imposar-se contra el campió de la lliga sueca, l'IK Sävehof (27-22), en un partit de pretemporada que serveix com a preparació del gran repte europeu d'enguany, la Challenge Cup. "Estava més nerviós que a qualsevol altre partit. Era el primer cop que seia en una banqueta de Montornès per dirigir un partit", apunta el tècnic Robert Cuesta. 

Al pavelló, l'entrenador montornesenc es va fer un tip de saludar a aficionats de la graderia i just abans del partit es va sentir el seu nom per l'altaveu com "el noi de Montornès", mentre rebia aplaudiments. "Va ser un gran regal poder jugar a casa meva i fer-ho davant la meva família i amics", diu Cuesta, que es mostra admirat per la instal·lació El Sorralet. "És espectacular per la pràctica esportiva i, concretament, per l'handbol. Està molt bé poder veure una pista amb graderia lateral i darrere d'una de les porteries". 
El partit per Cuesta va ser del tot especial com ho és la temporada 2019-2020.  En la campanya del 75è

aniversari del BM Granollers, el sènior femení -que dirigeix el montornesenc- disputarà per primer cop  la Challenge Cup, que és competició europea. "Ens fa molta il·lusió competir a Europa. Tot i que l'objectiu és superar el llistó de treball del curs passat, que va anar molt bé", admet Cuesta i remarca: "només podem controlar el nostre treball. Després poden sortir els resultats o no". El KH-7 BMG començarà la Liga Iberdrola aquest dissabte al Palau d'Esports de Granollers contra el Màlaga, mentre que la Challenge Cup no començarà fins al novembre. 

Robert Cuesta també admet que  està molt pendent del Club Handbol Montornès. "M'han ficat al grup de Whatsapp i estic al cas de tot", riu Cuesta, que confia en la directiva de l'entitat per consolidar el projecte d'handbol al municipi.

Edicions locals