La Colla de Geganters de Montornès es prepara per a la Festa Major amb una exposició fotogràfica

Com a prèvia al cap de setmana vinent l'entitat exposarà a Can Saurina un conjunt d'imatges que ha captat el veí Segis Gómez

Cultura

Cartell inauguració exposició Gegants
Cartell inauguració exposició Gegants | Ajuntament de Montornès del Vallès

Seguint amb la celebració dels 30 anys, la Colla de Geganters de Montornès ha preparat aquest cop una exposició fotogràfica amb imatges històriques de l’entitat i de les activitats que ha dut a terme al llarg d’aquest 2019. La inauguració serà dissabte a les 12 a Can Saurina i es podrà visitar fins al 28 de setembre.

Amb aquest acte la Colla de Geganters arriba a l’equador dels 30 actes que vol celebrar aquest any per celebrar els seus 30 anys. Segons expliquen des de l’entitat, "feia uns 5 anys que no fèiem cap exposició i volíem reprendre una cosa que sempre havíem fet i a més amb noves fotos”, expliquen des de la Colla.

“Amb aquesta exposició volem que la gent del poble conegui que també sortim a més llocs, no només a Montornès, que hem marxat arreu de Catalunya i fins i tot fora, hem estat a Madrid, Pamplona, València, Menorca..., i a més ens coneguin una mica també a nosaltres”, destaquen com a objectiu d’aquesta exposició.

L’exposició estarà oberta al públic a Can Saurina des d’aquest dissabte amb la inauguració i fins al 28 de setembre: de dimecres a divendres de 17 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h.

Ja de cara a la Festa Major la Colla de Geganters de Montornès participarà divendres al toc d'inici, al posterior seguici amb les colles que formen part de la cultura popular del municipi, participaran dissabte al correfoc infantil portant el Banyetes i diumenge ja com a acte central la 30a Trobada de Gegants. 

Edicions locals