L'Ajuntament destinarà 15.000 euros en ajuts a infants del municipi per activitats extraescolars

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 de setembre

Societat

L'Ajuntament destinarà 15.000 euros en ajuts a infants del municipi per activitats extraescolars
L'Ajuntament destinarà 15.000 euros en ajuts a infants del municipi per activitats extraescolars | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

Per primera vegada l'Ajuntament de Montornès destinarà 15.000 euros en ajuts a infants de 3 a 12 anys del municipi per poder realitzar activitats extraescolars. L'objectiu del consistori és facilitar l'accés dels infants en aquestes activitats, com a requisits han d'estar empadronats a Montornès.

D'aquesta manera "es pretén evitar que hi hagi infants exclosos de les activitats extraescolars i posar en relleu els valors educatius, socials i comunitaris que tenen les propostes", expliquen des de l'Ajuntament.

A l'hora d'atorgar les subvencions, es tindrà en compte un seguit de factors com la renda econòmica associada al nombre de membres de la unitat familiar, entre d'altres. En funció de les puntuacions, s'atorgarà un percentatge del preu d'inscripció a l'activitat d'entre el 50 i el 90%. Excepcionalment s'arribarà al 100% del cost.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 27 de setembre i les persones interessades ho poden fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o per via telemàtica a través d'una instància genèrica en aquest enllaç, adjuntant tota la documentació que s'especifica a les bases

Edicions locals