L'empoderament de les dones d'Uganda eix central d'una nova exposició fotogràfica a Montornès

Des del pròxim 10 de setembre fins a l'11 d'octubre es podrà visitar a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura

Cultura

L'empoderament de les dones d'Uganda eix central d'una nova exposició fotogràfica a Montornès
L'empoderament de les dones d'Uganda eix central d'una nova exposició fotogràfica a Montornès | Projecte GOMESI

Montornès del Vallès

"La dona ugandesa com a motor de la societat", amb aquest títol es presenta l'exposició fotogràfica que s'inaugura el pròxim 10 de setembre a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura. Es podrà visitar fins a l'11 d'octubre dins l'horari de l'equipament, de 15:30 a 20:30 h i durant els dies de la Festa Major (del 12 al 16 de setembre) hi haurà un horari especial de 18 a 20:30 h. 

Els fotògrafs Helena Buira i Edu Gisbert exposaran algunes de les imatges que han captat en el marc del projecte GOMESI, a través del qual l'entitat sense ànim de lucre Petits Detalls promou l'empoderament de la dona en zones rurals ugandeses. 

Les instantànies capten el grau de compromís, esforç i capacitat de treball de les dones ugandeses que les converteix en el suport de la família i en el veritable motor de la societat.

La proposta forma part del programa d'activitats de la Festa Major 2019. A més, el Departament municipal de Cooperació Internacional hi concertarà visites comentades a través del correu cooperacio@montornes.cat

 

Edicions locals