La inauguració del carrer Llibertat es farà el pròxim 10 de setembre

L'acte estava previst pel 27 de juliol però es va cancel·lar per la pluja

Societat

El final de les obres del Carrer Llibertat se celebren amb una festa d'inauguració.
El final de les obres del Carrer Llibertat se celebren amb una festa d'inauguració. | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

El pròxim dimarts 10 de setembre és el dia escollit per la inauguració del carrer Llibertat a Montornès Nord. L'acte que en un primer moment estava previst pel dia 27 de juliol, es va cancel·lar per la pluja. Començarà a les 19:30 amb el tradicional tall de cinta col·lectiu i seguirà una batucada i globotada infantil de 50 metres. 

La inauguració seguirà amb els parlaments de les autoritats i un brindis, i posteriorment a la plaça del Poble es farà un sopar a la fresca. A les 22 h finalitzarà l'acte amb una festa guateque organitzada per la Comissió de Festes i Convivència de Montornès Nord. 

El trànsit de vehicles per aquest carrer està obert des del passat 15 de juny després de 15 mesos d'obres.  Aquests treballs han inclòs la substitució del paviment i de l'enllumenat; la creació d'una nova canalització per a la xarxa de clavegueram; el soterrament de part de la xarxa de baixa tensió, la substitució parcial de la xarxa de subministrament d'aigua, l'enjardinament de la zona i la dotació de mobiliari urbà. 

D'aquesta manera s'ha permès reduir les interferències entre vianants i trànsit, disminuir la velocitat de circulació dels vehicles i incrementar la seguretat viària. S’han garantit itineraris accessibles i segurs. 

El projecte, juntament amb la renovació que es va fer de la plaça del Poble i l’adequació de l’Espai cultural Montbarri, era una de les principals actuacions urbanístiques incloses en el Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, subvencionat pel Fons de foment de barris de la Generalitat de Catalunya. 

 

 

Edicions locals