Tortell Poltrona serà el pregoner de la Festa Major de Montornès

Com a novetat d'enguany també hi haurà una competició entre les penyes Pere Anton i els Bartomeus

Cultura

Cartell de la Festa Major, disseny de Sergi Portela
Cartell de la Festa Major, disseny de Sergi Portela | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

El pallasso Tortell Poltrona serà l'encarregat de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major de Montornès amb el pregó. Serà el 13 de setembre a les 21 h aproximadament i es continuarà amb la tradicional cremada de l'Ajuntament. A més, com a novetat d'enguany la festa major inclourà una batalla competitiva entre les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.

Tortell Poltrona, president i fundador de l'entitat benèfica Pallassos Sense Fronteres ho ha fet saber a través d'un vídeo difós al canal de Youtube de l'Ajuntament de Montornès.  Amb Pallassos Sense Fronteres, Poltrona treballa per millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals a nivell nacional i internacional a partir d'espectacles còmics que realitzen artistes professionals de manera voluntària.

També una de les novetats destacades de la Festa Major 2019 té a veure amb les dues colles de Montornès. Seguint el model d'altres municipis de la comarca, durant les festes, les penyes Pere Anton i Els Bartomeus competiran en cinc proves per valorar la participació del veïnat. Concretament, prendran part en la donació de sang (12/09), en el photocall (13/09), en la Moguda Panda (14/09), en l'estirada de corda (14/09) i en la guerra de globus d'aigua (15/09). El dilluns 16 de setembre, s'anunciarà el veredicte a la plaça de Pau Picasso, abans de la Festa Holi Jove. Tot i així, totes les propostes són obertes a la ciutadania.

Edicions locals