El Restaurant La Teja de Bronce guanya el premi al millor plat de braves de Montornès i a la millor patata

En segona posició va quedar el Bar Tens Gana que també es va endur el premi a millor salsa, el millor "tinto de verano" i el bar més enrotllat.

Societat

Les braves guanyadors del Brava Tour, del Restaurant la Teja de Bronce
Les braves guanyadors del Brava Tour, del Restaurant la Teja de Bronce | Facebook Brava Tour Montornès

Montornès del VallèsFerran Figueras

L'edició 2019 del Brava Tour ja té el guanyador del millor plat de braves de Montornès. Enguany ha sigut La Teja de Bronce qui s'ha emportat aquest premi, seguit en segona posició pel Bar Tens Gana que en canvi ha guanyat els premis de millor "tinto de verano", bar més enrotllat i la millor salsa, feta amb reducció de xoriç. La Teja també s'ha endut el premi a la millor patata.

En tercera posició pel que fa al millor plat de braves va quedar el Bar Vintivuit. L'activitat constava de tastar 10 plats de braves en 10 bars diferents de Montornès i valorar-los en aquestes cinc categories amb una puntuació del 0 al 10, sent la de millor plat de braves el premi absolut i el guanyador total del concurs.

Segons un dels seus organitzadors, Jorge Martínez, "va ser un Brava Tour súper divertit, la gent estava molt entusiasmada, tothom s'ho va passar molt bé i els bars van estar molt simpàtics també". El concurs es remunta des del 2006 i esperen poder repetir edició l'any vinent.

Els altres bars participants van ser el bar Maps, el Tasta'm i beu, La Cantonada, El Petit Tropical, el 47, el Too Rico i el bar del Centro Cultural Andaluz.

Edicions locals