Can Masferrer acull el 4t El Vallès Escrema fest

El festival comença a les 19 i acaba a les 4 h

Cultura

Edició anterior
Edició anterior

Aquest dissabte des de les 19 h fins a les 4 h, Can Masferrer es convertirà en una festa de sons durs. Un total de vuit grups actuaran en el marc del 4t festival El Vallès Escrema Fest que està organitzat per l'Associació Músics Masferrer Montornès. En un entorn privilegiat es podran veure algunes de les bandes més interessants del panorama hardcore i punk català.

La nit començarà amb els Tansumica a les 20 h. Aquesta banda amb una llarga trajectòria s'encarregarà d'obrir amb força i decibels el festival que és íntegrament gratuït. Els següents en pujar a l'escenari seran els gironins Illinoise a les 21 h. Els seguiran el grup local Gürtel Club a les 22 i La Inquisición, els caps de cartell d'El Vallès Escrema Fest. A mitjanit Coherence aportarà el seu dinamisme sobre l'escenari i a l'1.15 h Tano no deixarà a ningú indiferent. Una hora més tard Autodestruccció serà el penúltim grup abans que arribin els Nunnery, un grap de gran potència.

La crítica ho té clar: "Festivals com aquests són claus per perpetuar una escena i teixit underground imprescindible per mantenir i fer créixer la música rock al nostre entorn més proper". Sens dubte una cita ineludible.

Edicions locals