El programa de TV3 Persona infiltrada busca famílies de Montornès per participar en la segona temporada

Presentat per la molletana Anna Simon, està en joc a cada programa 5.000 euros

Societat

El programa de TV3 Persona infiltrada busca famílies de Montornès per participar en la segona temporada
El programa de TV3 Persona infiltrada busca famílies de Montornès per participar en la segona temporada | TV3

Montornès del Vallès

El programa de TV3 Persona Infiltrada busca famílies de Montornès per participar en la segona temporada. Així ho ha fet saber l'Ajuntament a través de la seva pàgina de Facebook. 

En l'anunci concretament s'especifica que es busquen famílies o col·lectius de quatre membres o més per participar. Persona Infiltrada ha acabat recentment la seva primera temporada a TV3. És una barreja entre concurs i reality on una personalitat coneguda passa un dia sencer amb una família anònima amb l'objectiu de descobrir quin membre de la família no és realment de la família i és una persona infiltrada que es fa passa per qui no és. Si el famós o famosa l'encerta, guanya, si falla, la família i la persona infiltrada s'enduen la victòria. 

A cada programa hi ha 5.000 euros en joc i o bé se'ls reparteixen la família i la persona infiltrada o si guanya la persona coneguda se sorteja entre els espectadors que hagin votat i encertat qui és la persona infiltrada. 

Pel programa han passat actors de la sèrie de Merlí, el meteoròleg Tomàs Molina, l'humorista Jair Domínguez, l'actor Roger Coma o el cuiner Marc Riba. El programa el condueix la periodista molletana Anna Simon, que va debutar a TV3 com a col·laboradora als programes "Divendres" o "Tvist" i que actualment és col·laboradora al programa de La Sexta "Zapeando". 

Per participar s'ha d'enviar un correu electrònic a  personainfiltrada@veranda.tv o escriure un missatge al 682 11 08 24. 

Edicions locals