Nova convocatòria dels Premis Font de Santa Caterina de Microcontes

El certamen que arriba a la vuitena edició es dotarà d'un premi de 350 euros i un accèssit de 150 euros

Cultura

Cartell del VIII Premi Font de Santa Caterina
Cartell del VIII Premi Font de Santa Caterina | Ajuntament de Montornès del Vallès

L'Oficina de Català de Montornès i l'Ajuntament han convocat una nova edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. El concurs, que té caràcter biennal i s'adreça a majors de 16 anys, "pretén promoure la sensibilitat per l'art, el gust per les lletres i l'ús de la llengua catalana". 

El certamen està dotat amb un premi de 350 euros per al microconte guanyador i un accèssit de 150 euros. Els relats es poden presentar fins al 18 d'octubre. La temàtica dels relats és lliure. L'únic requisit és que estiguin escrits en llengua catalana i que no sobrepassin els 750 caràcters amb espais.

Les obres es poden presentar fins al 18 d'octubre a les 23.59 h al correu electrònic microcontesmontornes@cpnl.cat. Les bases es poden trobar en aquest enllaç

El lliurament de premis es durà a terme durant les Festes de Sant Sadurní en un acte previst per al dijous 28 de novembre. 

Durant l'esdeveniment es llegiran alguns dels microcontes participants proposats pel jurat. També comptarà amb la participació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre que escenificaran els contes guanyadors de l'edició de 2017: Confessions”, de Carles Castell i “L’instant”, de Maria Aulinas.

A la darrera edició, el jurat també va fer una menció especial al conte "La sort", d'Olga Garcia. La participació va arribar als 166 textos.

Edicions locals