Uns 500 joves han participat en les activitats i sortides de l'Estiu Jove

La planificació i organització de totes les activitats ha anat a càrrec dels mateixos joves a través dels pressupostos participatius

Societat

Imatge de l'espai de grafitis durant l'Urban Art Festival
Imatge de l'espai de grafitis durant l'Urban Art Festival | Ferran Figueras

Montornès del VallèsFerran Figueras

Durant aquest mes de Juliol uns 500 joves han passat per les activitats i sortides que han tingut lloc dins l'Estiu Jove. Sortides amb bicicleta, a la platja, un torneig de futbol o una acampada n'han sigut algunes.

Des del Departament de Joventut asseguren que "estan molt contents" i fan una molt bona valoració d'aquest estiu. Les activitats amb més èxit han sigut les sortides que han tingut lloc els dimecres, on han aplegat un total de 160 joves. Van començar el 26 de juny amb una sortida al parc aquàtic Waterworld, el 3 de juliol a la platja, el 10 al Tibidabo i per acabar el 17 de juliol a un tobogan gegant a Calafell.

Pel que fa a les sortides amb bici tot i l'onada de calor que hi ha hagut durant aquest mes s'han pogut anar fent, excepte només la darrera, en què per causes alienes no es va poder realitzar. El Torneig de Futbol del 27 de juny també va aplegar molta gent amb un total de 6 equips.

Per altra banda una de les activitats que més acollida va tenir també va ser l'Urban Art Festival celebrat el passat 6 de juliol i on es va fer un torneig 3x3 de bàsquet i un espai de grafiti. El concert i la posterior batalla de galls que hi havia programada va haver de ser posposada per la pluja, se celebrarà el pròxim 10 de setembre dins la Festa Major de Montornès.

La darrera activitat que es va celebrar ha estat l'Acampada Jove, que va aplegar un total de 30 joves a la Masia Masferrer de Montornès.

Per ara, han acabat les activitats organitzades entre els pressupostos participatius Kosmos i el departament de Joventut. De cara al mes d'octubre està programat un Túnel del Terror a l'octubre i l'obertura del nou centre juvenil, l'Sputnik, al novembre. També durant aquests mesos tindrà lloc una nova assemblea de joves per decidir els projectes que es realitzaran el 2020 a través també del Kosmos.

Edicions locals