La colla de Geganters de Montornès celebra el seu 30è aniversari envoltat de gent

L'acte central de celebració va tenir lloc aquest dissabte durant tot el dia a la plaça Pau Picasso

Cultura

La colla de Geganters de Montornès celebra el seu 30è aniversari envoltat de gent.
La colla de Geganters de Montornès celebra el seu 30è aniversari envoltat de gent. | Segis Gómez

Montornès del VallèsFerran Figueras

La colla de Geganters de Montornès ha celebrat el seu 30è aniversari aquest dissabte 6 de juliol durant tot el dia a la plaça Pau Picasso de Montornès. Aquest és el seu acte central dels trenta que estan celebrant enguany per celebrar l'aniversari.

Durant el matí es van posar tres inflables i un lliscador d'aigua que va ser del més exitós poder combatre la calor. Durant la tarda l'animació infantil a càrrec del Grimpallunes va ser on va venir més gent i del qual des de l'organització estan molt contents i valoren com el millor de la tarda.

Un ràpid xàfec va fer aixoplugar la gent sota les carpes que havien muntat i poc després la festa es va reactivar amb el DJ fins a la matinada. Aquest a més va ser el primer acte de tota la història de la colla de Geganters on posen una barra on es venien entrepans i begudes, van vendre un total de 150 entrepans i tota la barra que tenien prevista.

Aquest acte forma part dels trenta  que estan realitzant per la celebració del seu 30è aniversari. Expliquen que per aquest, "ho hem volgut celebrar tipus aniversari pel municipi, és a dir, per agrair a tots els infants, que ens acompanyen a les places, omplint carrers, la millor manera era celebrar-ho amb ells".

Des de la colla valoren molt positivament els actes fets fins ara, "han tingut un feedback molt bo, hem fet l'Escape Room, la Holi Run, coses que no havíem fet mai i a Montornès tampoc es feien i han funcionat molt bé", explicaven.

Per ara ja aturen els actes de celebració fins al setembre quan faran una exposició fotogràfica a Can Saurina i un concurs d'Instagram que durarà tota la festa major. Es preveu que els actes de celebració del 30 aniversari acabin a finals d'any.

Edicions locals