José Antonio Montero: 'Montornès no gira l'esquena al problema del Bora Bora, però no farem un pas en fals'

L'Ajuntament de Montornès ha fet una nova petició a la Generalitat perquè actuï de manera decidida

Societat

La discoteca Bora Bora, en terme de Montornès però molt a prop de Granollers
La discoteca Bora Bora, en terme de Montornès però molt a prop de Granollers

L’alcalde Montornès, José Antonio Montero, s'ha mostrat "horroritzat" pels problemes d'incivisme i seguretat que genera la discoteca Bora Bora, situada en terme de Montornès però molt a prop de Granollers i, especialment, de Palou.

En una entrevista a les edicions del Baix Vallès del diari Som, Montero diu entendre el malestar de Granollers –"ens horroritza el que passa els caps de setmana"–, i assegura que continuarà treballant per minimitzar l'impacte de la discoteca mentre estigui oberta.

"De vegades hem muntat dispositius policials sols, i de vegades hem planificat actuacions i des de Granollers no han acabat venint...", diu amb un cert to crític amb la capital comarcal, mentre recorda algunes de les actuacions impulsades des de Montornès, com forçar l'establiment a avançar l'horari de tancament de les 6 a les 4 h.

"L'endemà, però, ja havien presentat una reclamació i el jutge els va donar la raó el mateix dia", recorda. "Això ens diu que aquesta gent té molta mà i que un pas en fals jurídic podria fer, no només que no tanqués, sinó que l'Ajuntament hagués d'assumir alguna sanció".

Montero reconeix que els dos municipis han reclamat conjuntament a la Generalitat "que faci una actuació contundent, ja que les possibilitats que la discoteca tanqui abans que acabi el contracte –que creiem que acaba el 2020, però no ho tenim gaire clar– està en mans de la Generalitat".

Per tot plegat Montornès ha reclamat novament a la Generalitat que faci les inspeccions que puguin facilitar el tancament per consum de drogues o presència de menors, tot i que de moment Interior només ha fet una gran operació de control. "En això –diu Montero– sempre hem anat de la mà de Granollers".

Edicions locals