El director de Vilaweb Vicent Partal fa una xerrada a Montornès aquest divendres

El periodista parlarà sobre la situació actual de Catalunya, serà a Can Saurina organitzat per l'ANC del municipi

Política

El director de Vilaweb Vicent Partal fa una xerrada a Montornès aquest divendres
El director de Vilaweb Vicent Partal fa una xerrada a Montornès aquest divendres | ANC Montornès

Montornès del Vallès

Aquest divendres la secció territorial de Montornès de l’Assemblea Nacional Catalana oferirà la xerrada del periodista i director de Vilaweb Vicent Partal. Serà a Can Saurina a les 19:30 h. Al finalitzar hi haurà també una part oberta al públic on tothom podrà opinar i fer preguntes. 

Explica l’ANC del municipi que convida a Partal, “amb l’objectiu que aporti la seva visió experta en processos internacionals d’independència, el seu coneixement de la situació política actual a Catalunya, Espanya i Europa, i les possibles vies per fer efectiva la República Catalana”.

Aquesta xerrada està emmarcada dins la campanya “De la unitat estratègica a la independència” i volen fer-la arribar a totes les persones demòcrates de Montornès, ja que “creiem que la unitat estratègica és l’element necessari en tot el moviment independentista per posar a la pràctica un altre embat democràtic contra un estat que vulnera contínuament els nostres drets humans i drets polítics, i que no mostra cap voluntat de canviar”, remarquen.

No serà l’única xerrada que ofereixin durant aquest mes juliol, ja que en tenen preparades més; el dia 12 de juliol a la sala d’actes de la Biblioteca presentaran la campanya ja esmentada, “De la unitat estratègia a la independència”, i el pròxim 19 de juliol un altre cop a Can Saurina es farà una xerrada monogràfica sobre consum energètic.

Edicions locals